Op vrijdag 20 januari organiseren wij samen met de PvdA een politiek café en aansluitend een gezellige pubquiz. Iedereen is van harte welkom bij Parochieel Centrum de Kapelaan. Wij openen de deuren om 19:00 uur, en starten om 19:30 uur met het politieke café.

Hoe trekken we de woningmarkt vlot? Wat zijn onze uitdagingen? Hoe brengen we de wachtlijsten terug? En hoe zit het met de huisvesting voor speciale doelgroepen? Deze vragen, en meer, worden beantwoord door de verschillende gasten die wij ontvangen.

Namens GroenLinks Zuid-Holland sluit huidig Statenlid én kandidaat Nol van Gerven aan. Rosalie Bedijn is op dit moment fractievoorzitter van de PvdA in Zuid-Holland, en is ook van de partij. Daarnaast zijn wij erg blij met de aanwezigheid van gedeputeerde Anne Koning en wethouder Ronald Weerwag. Iedereen is van harte welkom om actief deel te nemen. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen aan alle gastsprekers, discussieer daarom vooral enthousiast mee!

We sluiten de avond gezellig af met een pubquiz! Deze start waarschijnlijk om 21:15 uur. Je mag natuurlijk met een team deelnemen, maar er worden ook gelegenheidsteams samengesteld, dus deelname zonder team is ook mogelijk.

Ben jij erbij? Stuur ons dan een e-mail.