Kaoutar Hamdi

Bestuurslid

Mijn naam is Kaoutar Hamdi en ben geboren in Utrecht. Ik heb een tijdje in Leiden gewoond en vanaf 2005 woon ik in Zoetermeer (Rokkeveen). Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen, een zoon van 14 en een dochter van 10. Ik werk al 19 jaar in het Haaglanden Medisch Centrum (HMC), voorheen het Medisch Centrum Haaglanden, als medisch analist.

Mijn bestuurservaring haal ik uit het feit dat ik in de Ondernemingsraad van het HMC zit. Een hele leerzame ervaring. Daarnaast zit ik in de MR van basisschool IKC de Edelsteen en ben ik actief als voorzitter van de oudervereniging van het Picasso Lyceum. Een breed netwerk dus.

Aan het begin van dit jaar heb ik voor mezelf besloten dat ik iets wil gaan doen in de politiek. Niet alleen het nieuws volgen via televisie en krant, maar een actieve rol in de samenleving. Ik wil er zijn voor iedereen, arm of rijk. Vandaar dat ik me heb aangemeld voor de vacature voor een functie binnen het bestuur van GroenLinks.

De standpunten en de wijze waarop GroenLinks tegen de samenleving aan kijkt, komen overeen met mijn eigen ideeën over de samenleving, zeker als het gaat om het klimaat en het onderwijs. Ik wil me in het bestuur de komende jaren in zetten voor een breed en goed bestuur, die verbindend kan zijn tussen de leden, de kiezers en de fractie in de gemeenteraad en de coalitie. Concreet door het organiseren van ledenbijeenkomsten en Zoetermeer Aan Tafel.