Hulp aan de voedselbank Zoetermeer

GroenLinks draagt tijdens de feestdagen graag een steentje bij aan mensen die door welke reden dan ook het minder breed hebben. Daarom gaan we aan de slag bij de Voedselbank. In overleg hebben we een tweetal dagen bepaald waarop de voedselbank graag wat extra handjes zou hebben (de eerste is reeds geweest).

Op 27 december zijn er vrijwilligers nodig van 09.30 tot 17.00 (mag ook een dagdeel). Er worden dan goederen op pallets klaargezet die naar de zes uitgiftepunten gaan. Het transport daarvan start rond 11.00. Verder kunnen op die vrijdag de uitdeelpunten mogelijk hulp gebruiken, omdat er dan kratten gevuld moeten worden. Er is in ieder geval ruimte bij uitgiftepunt Ichthuskerk voor één persoon vanaf 14.30 uur (misschien vanaf 13.00 uur).

Aanmelden kan via Klaas Dijkhuis. Je hoort van hem hoe laat je waar verwacht wordt. Mocht het niet lukken om tijd vrij te maken, dan kan je ook financieel bijdragen: Doneren.  Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen van deze feestdagen kunnen genieten!

Graag in de omschrijving vermelden GL2019. Inmiddels zijn er al enkele giften overgemaakt. Wie volgt?