Vacature: fractieondersteuner

Sinds het succes bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 is GroenLinks in Zoetermeer vertegenwoordigt met 5 raadsleden en 2 commissieleden. Binnen de fractie wordt met enthousiasme gewerkt aan de positie van GroenLinks binnen de raad en de stad.

Om top te kunnen functioneren heeft ons team een organisatorisch talent nodig: iemand die de randzaken perfect regelt. Iemand die ons haarfijn aanvoelt en ons tegengas kan geven.

 

Werkzaamheden

  • Schakel zijn tussen maatschappelijke organisaties en fractie
  • Ondersteunen bij organisatie van bijeenkomsten en werkbezoeken
  • Opstellen teksten voor persberichten, nieuwsbrieven, etc.
  • Bijhouden van social media accounts GroenLinks Zoetermeer
  • Plaatsen van informatie, artikelen op de GroenLinks Zoetermeer pagina
  • Verwerken van in- en uitgaande fractiepost en e-mail
  • Verslaglegging van de fractievergaderingen (iedere donderdagavond)

De inzet van de fractieondersteuner verschilt per week en komt maximaal op 10 uur per week neer. De werkzaamheden kunnen veelal thuis verricht worden.

 

Wij bieden

De fractie biedt jou een kijkje in de keuken van de Zoetermeerse politiek. Je ziet het politieke handwerk onder je neus gebeuren. Tot slot kom je in contact met inwoners en bedrijven waar je anders niet zo snel mee in contact komt.

Je krijgt van ons een maandelijkse vergoeding gebaseerd op de wettelijk toegestane vrijwilligersvergoeding en de juiste hulpmiddelen om je werk efficiënt mee te kunnen doen.

 

Solliciteren

Enthousiast geworden om de GroenLinks fractie te versterken? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Stuur een brief met jouw motivatie (max 1 A4) en CV vóór 3 april naar jordy.boerboom@groenlinks-zoetermeer.nl