Nieuws van Jennifer van Werkhoven

Commissielid als verrassing

Op 22 maart 2018 werd ik om 03:00 's ochtends wakker gemaakt door mijn vriend. “Gefeliciteerd”. “Met wat?”  “GroenLinks heeft vijf zetels.” “Wat?”. Daarna appte ik Jordy om hem te feliciteren. Vijf zetels was meer dan een verdubbeling ten opzichte van de vorige verkiezingen. Jordy appte mij gelijk terug dat ik commissielid zou worden, de eerste vijf personen op de kieslijst werden raadslid en de twee personen daarna commissielid. Later is Liselotte er als derde commissielid bij gekomen. En zo werd ik onderdeel van de Zoetermeerse gemeenteraad.

Lees verder

Uitkijken naar een nieuw zwembad

Bij het ‘huis-aan-huizen’ vroegen wij aan de inwoners van Zoetermeer wat zij het meest misten in de stad. Het meest genoemde antwoord: een zwembad. De behoefte aan een nieuw zwembad wordt inmiddels door alle politieke partijen van Zoetermeer erkend. De wethouder legde de gemeenteraad een keuze uit twee locaties voor. Op 26 november besloot de gemeenteraad van Zoetermeer dat het nieuwe zwembad in het Van Tuyllpark gebouwd moet worden.

Lees verder

Iedere dag warme truien dag

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen bloggen de kandidaten van GroenLinks Zoetermeer over zaken die zij belangrijk vinden in de stad. Deze keer is dat Jennifer van Werkhoven (plek 7) over het belang van duurzaam wonen en voldoende woningen in Zoetermeer.

Lees verder