Nieuws van Pauline Mulholland

Commissielid, een uitdaging!

Sinds 2015 ben ik actief in GroenLinks Zoetermeer vanuit een intrinsieke motivatie om maatschappelijke betrokken te zijn. Ik had mijzelf voorgenomen om in plaats van bestuurlijk, politiek actief te worden. Hierin ben ik enigszins geremd door een ziekteper

Pauline Mulholland, commissielid

Sinds 2015 ben ik actief in GroenLinks Zoetermeer vanuit een intrinsieke motivatie om maatschappelijke betrokken te zijn. Ik had mijzelf voorgenomen om in plaats van bestuurlijk, politiek actief te worden. Hierin ben ik enigszins geremd door een ziekteperiode, maar op 29 mei 2018 ben ik benoemd als commissielid voor GroenLinks in de Zoetermeerse gemeenteraad. Nu moet ik mijzelf afremmen om niet te veel hooi op mijn vork te nemen.

Lees verder

Armoedehulp helpt, maar vraagt om oplossingen

Organisaties die zich inzetten voor minima, zoals de Voedselbank, Kledingbank Meve en Oosterfaantje, doen cruciaal werk voor kwetsbare inwoners van onze stad. Ondanks dat GroenLinks van mening is dat zulke organisaties overbodig zouden moeten zijn in Nederland, is de realiteit zo dat ze op vrijwillige basis duizenden kwetsbare Zoetermeerders op verschillende manieren ondersteunen. GroenLinks Zoetermeer maakt zich zorgen over het feit dat verschillende van deze organisaties hebben aangegeven in de problemen te zitten.

Lees verder

Versterken duurzaam MKB

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkeizingen bloggen de kandidaten van GroenLinks Zoetermeer over zaken die zij belangrijk vinden in de stad. Deze keer is dat Pauline Mulholland (plek 6) over het belang van een kleinschalig en duurzaam MKB. 

Lees verder

Nieuws van de campagne

Huis-aan-huizen in actie

Maandelijks hebben wij, Jennifer, Armin, Marga, Derya, Rick, Carolina, Walter, Jakobien, Claire, Marcel, Dennis, Pauline en Jordy in wisselende samenstelling huis-aan huisacties van GroenLinks uitgevoerd. Vanaf juni zijn wij één tot twee keer per maand de straat opgegaan om huis aan huis aan de bewoners te vragen wat men belangrijk vindt in Zoetermeer. Dit leverde openhartige gesprekken op, variërend van een geweldige straat om te wonen tot het moeten wonen in een huis in de vrije sector met een te hoge huur.

Lees verder