Campagne Tweede Kamer verkiezingen in volle gang

Met nog een paar weken te gaan voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017, is ook in Zoetermeer de campagne voor GroenLinks in volle gang. Zo gaan we elke zaterdag huis-aan-huis in een wijk in Zoetermeer. Ook staan we op 11 maart op de Verkiezingsmartk in het Stadshart. Help je mee? Check onze campagne-agenda en meld je nu aan!

Campagne-agenda

Zaterdag 11 februari Huis-aan-huis actie
Route in de stad nader te bepalen.
Op de zaterdagen 11, 18, 25 februari en 4 maart. Tijd: 14-16 uur. Verzamelen: Markt 10 (aanbellen bij fractiekamer GroenLinks)

Meet Up in Amsterdam: 9 maart in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall)
Door GroenLinks landelijk georganiseerd. Meld je even aan en neem belangstellenden mee! Iedereen is welkom. Heb je interesse om samen te reizen, neem dan contact op met bestuur@groenlinks-zoetermeer.nl

Verkiezingsmarkt, Stadshart
Zaterdag 11 maart Tijd:  12-17 uur
Wij willen het liefst shifts á 2 uur indelen met per shift 2 mensen.

Woensdag 15 maart
Flyers uitdelen rond station Zoetermeer en station Centrum West
woensdag 15 maart tijdens de ochtendspits.

Ook online kun je meehelpen door te linken, liken en delen. Een video van GroenLinks online delen is ook een bijdrage aan de campagne! Altijd al eens een campagne van dichtbij willen meemaken? Als eerste nieuwtjes binnenkrijgen? Word dan Apptivist!

Aanmelden
Meld je voor een activiteit bij de campagneleiding aan. Als je op een bepaalde datum niet op de aangegeven tijd kan maar wel op een andere tijd, geef dat dan alsjeblieft aan in je reactie. De tijden kunnen afhankelijk van de belangstelling veranderd worden (muv de verkiezingsmarkt).

​Vragen of aanmelden? Mail het bestuur van GroenLinks Zoetermeer: bestuur@groenlinks-zoetermeer.nl