Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen 2018: wil jij op onze kandidatenlijst?

Na de geweldige verkiezingsuitslag van 15 maart 2017 voor GroenLinks, bereiden we ons alweer voor op de volgende verkiezingen: de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. En we zijn daarvoor op zoek naar kandidaten die in Zoetermeer ons verhaal met verve kunnen uitdragen in de gemeenteraad. De kandidatencommissie van GroenLinks Zoetermeer heeft de opdracht een goede kandidatenlijst voor te dragen. Vanaf nu tot aan 1 september 2017 is de kandidaatstelling geopend. 

Lees verder

Sponsor een stationsposter!

Doe mee aan de verkiezingscampagne van GroenLinks in Zoetermeer en sponsor een station poster op een halte van de RandstadRail! 

De voorbereidingen ten behoeve van de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 zijn achter de schermen in volle gang. Huis – aan huisflyers zijn besteld en het Huis aan huizen, (HAH #nietschreeuwenmaarpraten ) door leden en sympathisanten is gestart in juni. 

Lees verder

Aftrap campagne: vrijdag 22 september

Op 22 september staat de Algemene Ledenvergadering van Zoetermeer in het teken van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018! Kom ook en word campaigner. Special guest: Sybren Kooistra! 

Sybren Kooistra was journalist bij de Volkskrant voordat hij in 2016 campagneleider ‘Grassroots & Digital' werd bij GroenLinks. Volgens hem is er weinig verschil tussen de beide banen: ‘Het draait in beide gevallen om verhalen onder de aandacht te brengen.' 

Lees verder

GroenLinks Zoetermeer zoekt een Donatiecoördinator

(m/v, vrijwillig) Tot en met maart 2018

Wil jij:
Meewerken aan een zinderende campagne? Ervoor zorgen dat GroenLinks Zoetermeer de budgetten heeft om een geweldige campagne te bouwen? Samenwerken met een leuk en gedreven campagneteam? Helpen met het realiseren van de grootste vertegenwoordiging van GroenLinks ooit in de gemeenteraad van Zoetermeer?

Lees verder

GroenLinks Zoetermeer zoekt een Huis-aan-huiscoördinator

(m/v, vrijwillig) Tot en met maart 2018

Wil jij:
Meewerken aan een zinderende campagne? Zorgen dat GroenLinks Zoetermeer de meeste huizen ooit langsgaat? Samenwerken met een leuk en gedreven campagneteam? Helpen met het realiseren van de grootste vertegenwoordiging van GroenLinks ooit in de gemeenteraad van Zoetermeer?

Lees verder

Pagina's