Nieuws

GroenLinks wil dat iedere inwoner betaalbaar kan wonen

GroenLinks stoort zich al tijden aan de lange wachtlijsten voor een sociale huurwoning. Inmiddels zijn de wachtlijsten opgelopen tot meer dan 5 jaar. GroenLinks is blij dat er, ondanks een eerdere uitspraak van de raad, nu toch een voorstel ligt voor de bouw van 1570 sociale woningen tot en met 2015 door woningcorporaties.

Lees verder

Gelijke kansen voor ieder kind

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen bloggen de kandidaten van GroenLinks Zoetermeer over zaken die zij belangrijk vinden in de stad. Deze keer is dat Derya Yula (plek 4) over het belang van gelijke kansen voor ieder kind in Zoetermeer. 

Lees verder

Iedere dag warme truien dag

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen bloggen de kandidaten van GroenLinks Zoetermeer over zaken die zij belangrijk vinden in de stad. Deze keer is dat Jennifer van Werkhoven (plek 7) over het belang van duurzaam wonen en voldoende woningen in Zoetermeer.

Lees verder

Versterken duurzaam MKB

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkeizingen bloggen de kandidaten van GroenLinks Zoetermeer over zaken die zij belangrijk vinden in de stad. Deze keer is dat Pauline Mulholland (plek 6) over het belang van een kleinschalig en duurzaam MKB. 

Lees verder

Pagina's