Ik ben Jurgen van der Hel, 22 jaar en vanaf 1 mei campagneleider voor GroenLinks Zoetermeer. Al heel mijn leven woon ik in Zoetermeer en heb ik mij hier mogen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Ik studeer aan het mboRijnland in Leiden tot onderwijsassistent, ik hoop daar met een paar maanden klaar mee te zijn. De afgelopen 3 jaar heb ik hier in Zoetermeer stage mogen lopen op de Spelevaert en de Musketier.

Daar zie je van heel dichtbij de volgende generatie inwoners van Zoetermeer. Een generatie die zich volop aan het ontwikkelen is en een generatie met grootse ideeën. Voor die generatie wil ik zorgen dat Zoetermeer zo goed mogelijk is. Voor mij wil dat zeggen dat Zoetermeer veilig en divers is. Divers in haar inwoners, divers in de natuur die er is en divers in mogelijkheden en kansen voor iedereen. Er hoeft maar één iemand te zijn die in jou geloofd en een kans aanbiedt waardoor jij tot grote hoogtes kan stijgen. Daarbij moeten iedereen kansen krijgen en niet op basis van vooroordelen aan de kant worden geschoven.

Ik streef er ook naar om een zo’n divers mogelijk campagneteam te krijgen, waarin iedereen zijn en/of haar ideeën kan uiten en zichzelf kan ontwikkelen. Want met de kennis van het verleden, de realiteit van het heden en het enthousiasme van de toekomst kunnen wij een heel mooie campagne voeren voor een veilig, kansrijk en divers Zoetermeer.