Van de voorzitter

Wow! Dinsdag 24 oktober: wat een avond! We genieten nog steeds na. Bijna 50 mensen waren aanwezig in Kinderboerderij het Buitenbeest bij de Algemene Ledenvergadering die de mooie kandidatenlijst en het groenste verkiezingsprogramma van Zoetermeer vaststelde. En wat zijn we trots op onze nieuwe kandidatenlijst! Aangevoerd door jong talent Jordy Boerboom en aangevuld met bekende én nieuwe mensen. Je vindt hier onze kandidatenlijst.

En nu op weg naar de verkiezingen. 21 maart 2018 lijkt nog ver weg, maar ons campagneteam is al maanden bezig met de voorbereidingen. Ook gaan we twee keer per maand huis aan huis. Op Facebook kun je onze avonturen volgen. Doe je ook een keer mee? Het lijkt eng, maar het is verrassend leuk en leerzaam. En het werkt. Kijk maar naar de landelijke verkiezingsuitslag van maart dit jaar. Dat willen we in Zoetermeer ook!

Voor meer groen, duurzaamheid en meer kansen en inclusie. Iedereen mag meedoen, maar dan moet iedereen daar wel de kans toe krijgen. En goede zorg en onderwijs blijven voor GroenLinks bovenaan de wensenlijst staan. Kortom: wij gaan voor een spetterende uitslag op 21 maart en we kunnen jouw hulp goed gebruiken! Kijk op Facebook of onze website waar en wanneer de debatten, verkiezingsavonden en huis-aan-huis-acties zijn. Neem je moeder/buurman/petekind ook mee! Je kunt je ook aanmelden via deze link: https://steun.groenlinks.nl/page/s/doemee_vrijwilliger Je krijgt dan automatisch te horen waar en wanneer we in Zoetermeer in actie zijn!

Oh ja, op donderdag 14 december hebben we onze kerstborrel in the Old Pal vanaf 20.00 uur. Kom je ook? Het eerste drankje krijg je van het bestuur.

Tot gauw!

Jakobien Groeneveld
Voorzitter GroenLinks Zoetermeer